Bedrijfsfeest in Gelderland organiseren?

Organiseert u binnenkort een bedrijfsfeest in Gelderland? Dan bent u bij Limousine Dropping helemaal aan het juiste adres. Stel je eens voor:

Jullie bedrijfsuitje start op een mooie locatie in Gelderland, en jullie maken je op voor een leuk bedrijfsfeest. Terwijl jullie van de koffie genieten heet onze begeleider jullie welkom, en hij is blij met de komst van zoveel sterren! En dan wordt het nog luxer: een 8,5 meter lange limousine rijdt voor, en jullie gaan zelf een ritje door Gelderland beleven in deze limo. Wat een glitter & glamour!


meer informatie over dit uitje

Wij bieden het meest verrassende programma voor een bedrijfsfeest in Gelderland. Na een luxe rit van 10 minuten worden jullie namelijk gedropt in het bos. Wat nu? Wat volgt is een leuke speurtocht, en zo ontdekken jullie het diverse VIP opdrachten, vragen over het VIP leven en diverse andere activiteiten.

Welk team mag zich aan het einde van de dag winnaar noemen? Dit programma kan op diverse locaties in Gelderland starten, zoals Barchem, Lochem, de Veluwe, Elspeet, Renswoude of Maarssen. U ziet: voor een leuk bedrijfsfeest in Gelderland neem je contact op met Showtime, de organisator van de Limousine Dropping.


mail ons voor informatie

 

Gerelateerde pagina's over bedrijfsfeest in Gelderland:

Veel gezochte bedrijfsfeesten in Gelderland:
Bedrijfsfeest Gelderland - Bedrijfsfeest Overijssel - Bedrijfsfeest Twente - Bedrijfsuitje Gelderland - Bedrijfsuitje Overijssel - Bedrijfsuitje Twente - Personeelsfeest Gelderland - Personeelsfeest Overijssel - Personeelsfeest Twente - Vrijgezellenfeest organiseren - Bedrijfsuitje ideeën Limodropping Beleef een limousine dropping  Leuk personeelsfeest of bedrijfsuitje beleven met de Limousine dropping