Bedrijfsuitje ideeën: hier vind je volop ideeën voor een leuk bedrijfsuitje

Mag je binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? Leuk! Maar waar haal je de ideeën vandaan? Evenementenbureau Showtime organiseert een leuk personeelsfeest, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest en heeft alvast een leuke ideeën:


meer informatie over dit uitje

Het bedrijfsuitje dat in 2017 heel populair is de Limousine Dropping. Volop verbazing en plezier wanneer jullie na de koffie aan boord mogen van een echte limousine! Glaasje champagne erbij en zwaaien naar de voorbijgangers. Maar na 10 minuten stopt de limo, en worden jullie abrupt in het bos gedropt. Wat volgt is een avontuurlijke route met leuke activiteiten zoals katapult bouwen, teamopdrachten en raadsels. Wie zal er winnen? Het is een leuk en speciaal bedrijfsuitje die voor iedereen geschikt is. En je weet zeker dat nog niet dit bedrijfsuitje gedaan heeft!

Benieuwd naar ervaringen van mensen die dit bedrijfsuitje hebben gehad, of wil je alvast informatie aanvragen. Klik dan hier, of bel ons gewoon even op 074 - 256 98 98. Dat verplicht je tot niets! Of nog gekker, kies voor de Legertruck dropping!


mail ons voor informatie

 

Andere pagina's met bedrijfsuitje ideeën: