Reacties op de Limousine Dropping

Hoe ervaarden onze klanten het programma "De Limousinedropping":


 • Reactie van ALL SECUR: 
  Beste Ruben, alvast een korte reactie op het programma: Iedereen vond het superleuk! We zijn ook zeer tevreden over de locatie en het eten. Vooral de prijsuitreiking met nep prijsjes was hilarisch!

  allsecur limousine dropping


 • Reactie van De Jong & Laan: 
  Bedankt voor de prima organisatie van onze jaarlijkse teamdag. De Limo Dropping werd door iedereen als "leuk en hilarisch" gevonden, vooral toen bleek dat ze verder moesten lopen! Mooie locatie ook met lekker eten.

  jong laan limousine dropping


 • Reactie van Stadstoezicht Almelo: 
  Beste Niek, je vroeg om een reactie op ons teamuitje. We hebben het erg leuk gevonden en het programma met de Limousine vond iedereen geweldig. Velen hadden nog nooit in een limousine gezeten, laat staan gedropt worden in het bos. Van de opdrachten onderweg viel vooral het boogschieten erg in de smaak, maar ook de vragen en andere opdrachten werden positief ervaren. Gelukkig zat ik in het winnende team met de champagne na afloop. Niek, bedankt voor de prima organisatie en misschien tot volgend jaar.

  stadstoezicht limousine dropping


 • Reactie van SITA Recycling: 
  Erg soepel verlopen en alleen maar positieve berichten. Het weer was goed, temperatuur goed en dan past dit programma uitstekend. Ruben als begeleider leuk en assistent Justin was ook erg vriendelijk. Het eten bij Evers was prima.

  sita limousine dropping


 • Reactie van BAYER: 
  In een speciale sfeer (veel sneeuw) werden we per Limousine opgehaald en weggebracht voor een speciaal personeelsuitje. Iedereen was erg verrast toen we gedropt werden, maar uiteindelijk kwam alles toch goed :-). Het programma werd door iedereen positief ervaren, ook door degenen die niet sportief waren. De Vughtse Heide was een mooie plek voor dit programma.

  bayer limousine dropping 


 • Reactie van Deloitte Nederland: 
  We hebben de jaarlijkse start met onze afdeling een Limodropping geboekt. Het was een zeer geslaagde avond, de begeleiding is uitstekend. Erg enthousiast en een prima uitleg bij de dropping. Het Limousine programma is dan ook aan te raden als je met de afdeling iets bijzonders wilt ondernemen. Ook voor niet sportieve deelnemers was de 3 km prima te doen. Na het programma lekker eten. Kortom: erg geslaagde avond! 

  deloitte limousine dropping


 • Reactie van Bureau ICE: 
  Leuk programma met uitgekiende combinatie van luxe, actief bezig zijn, leuke opdrachten en competitie. Voor iedereen goed te doen en een schot in de roos tijdens ons VIP weekend!

  bureau limousine dropping


 • Reactie van Carmel College Nederland: 
  Voor ons jaarlijkse personeelsfeest zoeken we elk jaar iets anders, en dit sprak vanaf moment 1 aan. Fijn dat Showtime mee kon denken in een invulling voor de gehele dag, en het boogschieten, golfen, Limousine Dropping en buffet viel bij iedereen in de smaak. Nogmaals bedankt.

  carmel limousine dropping


 • Reactie van ISALA Ziekenhuis Zwolle: 
  We hebben een geweldige dag gehad. De Limousines zien er super uit en de tocht is erg leuk. Showtime heeft veel aandacht voor de details en alles was perfect georganiseerd. Zeker een aanrader! Het applaus na afloop was volledig verdiend.

  isala limousine dropping


 • Reactie van GDF-SUEZ Installatietechniek: 
  Jullie vroegen naar een recensie over het programma van 15-9-2016. Wij hebben een erg geslaagde dag gehad.Alles was uitstekend geregeld. Ook de voorbereidingen gingen in zeer goed overleg. De verplaatsing van datum vanwege het slechte weer is ook zonder problemen verlopen.De reacties van collega’s waren erg leuk! Iedereen heeft genoten van deze dag.Bedankt daarvoor.

  gdf limousine dropping


 • Reactie van ALLIANDER:
  We zijn prima opgevangen door Rieke en Paul, erg goede uitleg en prettige manier van doornemen programma. GPS route na de dropping was een mooie route! En iedereen heeft het goed kunnen vinden allemaal. Helemaal leuk gevonden en het eten bij Restaurant de Hof (start en eindlocatie) prima. Geen verbeterpunten, was erg leuke dag!

  alliander bedrijfsuitje limousine dropping


 • Reactie van Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap:
  Hallo Niek, we zijn heel enthousiast over jullie Limousine programma. Het was heel mooi weer en erg leuk programma. Organisatie prima, ochtendprogramma was leuk, maar de middag bleef uiteraard veel meer hangen. Eten was ook prima, een erg goed buffet. 

  ministerie personeelsuitje limousine dropping